Najgore prošli lokali na Autokomandi i u prolazu na Sajmu: Bujica nanela veliku štetu, neki morali da plivaju da se spasu (FOTO, VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2020, 13:07

Najgore prošli lokali na Autokomandi i u prolazu na Sajmu: Bujica nanela veliku štetu, neki morali da plivaju da se spasu (FOTO, VIDEO)

Posle nevremena koje je sinoć zahvatilo Beograd, vlasnici radnji izračunavaju štetu i pokušavaju da očiste mulj, lište i granje koje je voda nanela u njihove lokale JUTRO posle katastrofalnog nevremena, koje je sinoć zahvatilo Beograd, šteta se još izračunava. Najgore su prošli lokali na Autokomandi i u podzemnom prolazu na Sajmu, gde je nabujala voda uništila unutrašnjost objekata i potopila inventar. Da stvar bude gora, bujica je sa sobom nanela velike količine >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mulja, lišća i granja, što dodatno otežava čišćenje. Sugrađani od jutros ispumpavaju vodu iz podruma i spriaju blato. Tramvajske linije od jutros ponovo išli preko Autokomande, jer su bile u prekidu protekle noći.Na snimku koji smo dobili od vlasnika lokala na Sajmu, vidi se kako nabujala voda ulazi u podzemni prolaz i dostiže visinu od gotovo dva metra! Vlasnik menjačnice rekao nam je da je morao da ispliva iz svoje radnje kako bi se spasao. Srećom, struja je isključena na vreme, pa niko nije bio životno ugrožen.Podsetimo, juče u periodu između 17 i 20 časova palo je 52 litra po metru kvadratnom na Košutnjaku i 50 litara po kvadratu u centru grada.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.