Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Jan.2021, 11:56

Nagrada Politikinog Zabavnika: U užem izboru dva romana u izdanju Kreativnog centra

Početkom godine tradicionalno se dodeljuje Nagrada Politikinog Zabavnika za najbolje književno delo namenjeno mladima objavljeno u prethodnoj godini na srpskom jeziku. U konkurenciji za najbolje delo u 2020. našlo se 55 naslova, od kojih je u uži izbor ušlo šest, a među njima su dva romana za mlade u izdanju Kreativnog centra: Sve što (ni)sam … Članak Nagrada Politikinog Zabavnika: U užem izboru dva romana u izdanju Kreativnog centra se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Kreativni centar: Džulija Donaldson – Zeka Pesnik

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Jan.2021

U izdanju Kreativnog centra objavljena je nova slikovnica Zeka Pesnik Džulije Donaldson, najpopularnije britanske autorke dečjih knjiga. Zeka Pesnik je topla priča u stihovima o jednom neshvaćenom zecu koji bi radije smišljao pesme nego grickao travu. On više od svega voli da izmišlja zabavne...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.