Nada Macura: Povećan broj intervencija tokom noći, 33 na javnom mestu

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Macura: Povećan broj intervencija tokom noći, 33 na javnom mestu

U toku prošle noći dogodile su se dve saobraćajne nesreće, a bilo je i više intervencija nego inače, navela je portparol Hitne pomoći doktorka Nada Macura.

- Noćas smo imali veći broj intervencija, ukupno 116, od čega 33 na javnom mestu, što znači da se svaki treći sugrađanin javljao za pomoć na javnom mestu - kaže Nada Macura.

Prema rečima Macure, za intervencije se uglavnom javljaju asmatičari I srčani bolesnici, dok je broj poziva od strane psihičkih bolesnika nešto manji nego u prethodnih desetak dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dve devojke teže povređene u nesreći na Košutnjaku

Izvor: Blic, 27.Jul.2015

U toku noći dogodile su se dve sobraćajne nesreće, od kojih jedna teža, na Košutnjaku, gde su dve devojke zadobile povrede glave, kaže doktorka Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.