NOVOBEOGRAĐANI, ŠTEDITE STRUJU Zbog kvara na trafo-stanici mogući novi ispadi u slučaju preopterećenja

Izvor: Blic, 15.Jun.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOBEOGRAĐANI, ŠTEDITE STRUJU Zbog kvara na trafo-stanici mogući novi ispadi u slučaju preopterećenja

Deo Bloka 21 ostao je bez struje danas oko 12 sati, ali su posle 15 sati ponovo priključeni na struju. Radnici EDB-a priključili su 20.000 potrošača na alternativna napajanja.

- Apelujemo sve kupce da smanje potrošnju do srede uveče, dok traju radovi na trafostanici. Nakon jučerašnje havarije svi potrošači dobili su struju, ali smo na sat i po vremena ponovo isključili neke od njih, zbog spajanja na druge izvore - kažu u EDB-u, dodajući da to stvara dodatna opterećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mreže.

Nakon sinoćnjeg požara u visokonaponskoj trafostanici koja pripada "Beogradskim elektranama" centralni deo Novog Beograda ostao je bez napajanja, a trenutno je 20.000 potrošača priključeno na alternativne vodove.

- To su delovi oko tržnih centara "Delta siti" i "Ušće", Beogradske arene i Sava centra - dodaju u EDB-u.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.