NOVO VREME ZA FAJRONT!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2010, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO VREME ZA FAJRONT!

Gradske vlasti ranije planirale da propišu novo radno vreme za kafiće i barove u zgradama: petkom i subotom fajront u jedan, ostalim danima u ponoć, muzika se gasi u 22 časa

Žitelji centra grada požurili su s pritužbama na rad ugostiteljskih objekata.

Grad Beograd je već ranije planirao da usvoji novo radno vreme za kafiće i noćne klubove! Ova odluka će biti ozvaničena pre kraja ove godine!

- Gradsko veće će danas usvojiti Predlog odluke o radnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vremenu ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata na teritoriji grada, a Skupština će odluku doneti na sednici 29. decembra - izjavio je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

On je naglasio da je njegov posao kao gradonačelnika da omogući „normalan život svojim sugrađanima", a da istovremeno omogući „da se sa razvojem grada razvijaju i njegova ponuda i ugostiteljske usluge".

- Beograd nema mogućnost da utiče na to kako se u Agenciji za privredne registre neko zavede kao noćni klub, kafić ili kafe bar, ali ima zakonski osnov da propiše radno vreme svih ugostiteljskih objekata. Drugim rečima, radno vreme kafića i kafe barova u stambenim zgradama će biti do ponoći, odnosno do jedan posle ponoći petkom i subotom, s tim da će biti u obavezi da muziku gase u 22 sata - rekao je gradonačelnik.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.