NOVI TROTOARI KA PANČEVCU

Izvor: Kurir, 04.Avg.2010, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI TROTOARI KA PANČEVCU

Pešaci, budite strpljivi: radovi se izvode na potezu dužem od dva kilometra i ne može sve biti gotovo u jednom danu

Konačno su na red došli trotoari u Bulevaru despota Stefana!

Oni su toliko oštećeni da je u poslednjih mesec dana bilo zaista opasno hodati desnom stranom ulice u pravcu Pančevačkog mosta.

- Oštećenja su bila velika i samim tim pojedini delovi nisu bili bezbedni za pešake. Zato je i izdat nalog da se obnove trotoari u dužini koja premašuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dva kilometra, uz zamenu oštećenih ivičnjaka i regulisanje objekata - kazala je Ivana Vuletić, direktorka Direkcije za puteve.

Dejan Jovanović, rukovodilac za asfalt u „Beograd putu", istakao je da su trenutno u toku pripremni radovi. Deonice se rade sukcesivno, pa se negde stiglo do betoniranja, a negde su mašine tek počele da skidaju stare slojeve asfalta. Prvi za asfaltiranje biće potez od autobuskog stajališta kod Pančevačkog mosta do ulice Starine Novaka, i to sledeće nedelje.

Iako su temperature izuzetno visoke, radnici „Beograd puta" ne posustaju, jer rokovi moraju da se ispoštuju. Mali deo kolovoza koji je zbog ovih radova „zauzet" propisno je obeležen signalizacijom, pa zastoja nema. Pešaci se mole za strpljenje jer će uskoro imati znatno uređeniji i bezbedniji prostor za kretanje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.