NOVI DETALjI NESREĆE: Tramvaj izleteo iz šina posle sudara, poginuo pešak, petoro povređeno; Automobil prošao kroz crveno? (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALjI NESREĆE: Tramvaj izleteo iz šina posle sudara, poginuo pešak, petoro povređeno; Automobil prošao kroz crveno? (FOTO/VIDEO)

Jedna osoba je poginula a najmanje pet je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu Resavske i Krunske ulice kada je tramvaj izleteo iz šina S. T. (42) je poginuo, a najmanje pet je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu Resavske i Krunske ulice kada je tramvaj koji se saobraća na liniji 12l izleteo iz šina, rečeno je "Novostima" u MUP.U Urgentnom centru za Tanjugu su naveli da su dovezene četiri osobe, a prema prvim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << do nesreće je došlo kada se tramvaj sudario sa automobilom marke "dačija logan" koji je navodno prošao na crveno. Od siline udarca, vozilo GSP-a izletelo je iz šina i udarilo u fasadu obližnje zgrade.Teške povrede, opasne po život zadobili vozač tramvaja Z. M. (55) i vozač automobila D. M., koji je, nezvanično saznaju "Novosti" bio sam u vozilu. Ostali imaju lakše povrede.PROČITAJTE JOŠ - NOĆ U BEOGRADU: Tri saobraćajke, povređeno dvoje Uviđaj je završen, ali Resavska ulica je u potpunosti zatvorena, pošto zaposleni u GSP-u ne mogu više od sat vremena da ga vrate u šine.RADOJIČIĆ: TEŠKA TRAGEDIJA; VESIĆ: KO JE KRIV UTVRDIĆE ISTRAGAGradonačelnik Beograda Radojičić obišao je mesto saobraćajne nesreće u Resavskoj ulici, u centru Beogradu, i rekao da je reč o teškoj tragediji i da se radi na tome da se razjasni šta se tačno desilo da se ovakve situacije ne ponove.Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da se za sada jedino zna da su u sudaru učestvovali tramvaj GSP-a koji se kretao Resavskom ulicom i automobil koji se kretao Kunskom ulicom. "Ko je kriv utvrdiće istraga i to u ovom trenutku ne možemo da kažemo'', rekao je on. Direktor GSP-a Radiša Momčilović kaže da je raskrsnica semaforizovana, da oni imaju video-zapis u tramvaju i da će sigurno pomoći istrazi da se utvrdi u kojim okolnostima se nezgoda dogodila.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NOVI DETALjI NESREĆE: Uhapšen vozač "dačije"; Tramvaj izleteo iz šina posle sudara, poginuo pešak, petoro povređeno; Automobil prošao kroz crveno? (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2018

Jedna osoba je poginula a najmanje pet je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu Resavske i Krunske ulice kada je tramvaj izleteo iz šina S. T. (42) je poginuo, a najmanje pet je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu Resavske i Krunske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.