NOVI DETALJI SEKS SKANDALA U ŠKOLI KOJI TRESE SRBIJU: Ministarstvo i inspekcija pokreću istragu?

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI SEKS SKANDALA U ŠKOLI KOJI TRESE SRBIJU: Ministarstvo i inspekcija pokreću istragu?

Bivša učenica Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu Tamara Marinković digla je prašinu u medijima zbog svoje knjige "Trofej", u kojoj je na eksplicitan način opisala seksualne veze učenice sa profesorima, a ovom temom pozabaviće se i nadležni u Ministarstvu prosvete.

Ministarstvo prosvete i inspekcija utvrdiće da li je u knjizi "Trofej" opisan ljubavni odnos učenice i profesora koji se stvarno desio, ili je reč o bujnoj mašti spisateljice Tamare Marinković, prenose beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mediji.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i Grupa za zaštitu od nasilja i diskriminacije su upoznati sa knjigom koju je napisala učenica Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu i rekli su da će prikupiti sve informacije koje će razmatrati sa prosvetnom inspekcijom i odraditi sve što je propisano zakonom. Dodali su da će, ako se utvrdi da je priča koja je opisana u knjizi istinita, preduzeti određene mere, ali i o svemu obavestiti medije.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

To ministarstvo i prosvetna inspekcija utvrdiće da li su navodi o ljubavnom odnosu učenice i profesora srednje škole, iz knjige "Trofeji" Tamare Marinković fantazija ili opis stvarnih događaja.

Tamara Marinković, bivša učenica Saobraćajne škole iz Zemuna  objavila je knjigu "Trofeji" u kojoj opisuje seksualne odnose između maloletne učenice i profesora, ali im je dala izmišljena imena.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.