Izvor: Blic, 24.Sep.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE SVETILJKE SIJAJU NAD BORČOM Postavljena rasveta u Dičinskoj ulici

U beogradskom naselju Borči, duž Dičinske ulice juče је postavljena  rasveta u vidu 33 nove svetiljke. Ovo je bila građanska inicijativa koja je opštinu Palilula koštala 1.800.000 dinara.

Osvetljena je deonica dužine 1500 metara, a radove je posetio i predsednik najveće gradske opštine – Aleksandar Jovičić koji je istakao da je infrastruktura najbitnija za rastuća gradska naselja.

-U ovom delu Palilule ima i male dece i starijih naših sugrađana, jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je važno da ne žive u mraku, da imaju put, da imaju vodu, da imaju kanalizaciju i mislim da to treba da bude imperative bilo koje lokalne samouprave i lokalne vlasti, da se ne bavimo visokim temama, nego da se bavimo problemima koje svakodnevno imaju naši sugrađani – izjavio je on.

On je podsetio da su problemi dobijani i rešavani na inicijativu samih građana, jer je petak “Dan otvorenih vrata” dana kad je razgovor sa predsednikom omogućen svakom građaninu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.