NOVA LOKACIJA: Ozone Art Space platforma za stvaranje umetnosti, sada i u Uzun Mirkovoj ulici

Izvor: Blic, 15.Maj.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA LOKACIJA: "Ozone Art Space" platforma za stvaranje umetnosti, sada i u Uzun Mirkovoj ulici

- Projekat Ozone se seli sa Andrićevog venca u Uzun Mirkovu ulicu. Posle skoro 11 godina rada proširujemo se na još jednu lokaciju – rekao je večeras na svečanom otvaranju osnivač ovog projekta Nebojša Babić.

Sugrađani koji su došli na otvaranje novog "Ozone Art Space" mogli su da pogledaju i izložbu Brace Nenadovića pod nazivom "Portreti".

- Braca Nenadović jedan je od vodećih fotografa svoje generacije i njegova večerašnja izložba je pravi pogodak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << On je slikao portrete ljudi klasičnom starom tehnikom na polaroid fotoaparatu - istakao je Nebojša Babić, prezadovoljan večerašnjim otvaranjem.

Uz glasnu muziku i koktel stajalo se, ćaskalo i đuskalo na pločniku Uzun Mirkove.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.