NOĆ U BEOGRADU OBELEŽILE SAOBRAĆAJKE: U dve nesreće jedna osoba poginula, a petoro povređeno

Izvor: Kurir, 16.Jul.2015, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU OBELEŽILE SAOBRAĆAJKE: U dve nesreće jedna osoba poginula, a petoro povređeno

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima je jedna osoba poginula, a pet povređeno, među kojima je teže povrede zadobio 11-godišnji dečak, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U lančanom sudaru, u kojem je učestvovalo više vozila i traktor, oko 21.15 časova na Zrenjaninskom putu, u blizini Besnog Foka, poginuo je muškarac star između 30 i 40 godina, rekla je Macura.

Dečak uzrasta 11 godina je zadobio tešku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << politraumu, odnosno istegnuće vrata, povrede grudnog koša, kolena i potkolenice, posekotinu na licu, oguljotinu lakta i kako se sumnja, povredu plućne maramice, kazala je Macura i dodala da je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Njegova majka stara oko 36 godina imala je povredu grudnog koša i kako se sumnja, oštećenje plućne maramice i prelom rebara, a prevezena je u Urgentni centar, istakla je Macura.

U sudaru je muškarac star oko 30 godina zadobio razderotinu na temenu i tupe povrede grudnog koša i stomaka, a prevezen je u Urgentni centar, objasnila je portparol Hitne pomoći.

Na mesto nesreće izašle su dve ekipe Hitne pomoći, a u zbrinjavanju povređenih učestvovala je i Hitna pomoć Opovo, navela je Macura.

Vozač motocikla i suvozač povređeni su u udesu oko 23.25 časova u Venizelesovoj ulici kod Dunav stanice, dodala je Macura.

Muškarac star oko 44 godine zadobio je povrede šake, stopala i skočnog zgloba, a žena stara oko 42 godine zadobila je povredu lica, rekla je Macura i dodala da su oboje prevezeni na VMA.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 109 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.