NOĆ U BEOGRADU: Dvoje povređeno u udesu u Jakovu

Izvor: Kurir, 28.Okt.2015, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU: Dvoje povređeno u udesu u Jakovu

BEOGRAD  - Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 23 časa na uglu ulica Maršala Tita i Palih boraca u Jakovu, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ove dve osobe, starosti oko 22 godine, zadobile su povrede glave i prevezene su u Urgentni centar, rekla je Macura.

Saobraćajni udes se dogodio i oko 00.30 časova u na uglu ulica Gospodar Jovanove i Dobračine, ali u njemu niko nije povređen, istakla je portparol Hitne pomoći. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 98 intervencija, od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 232 intervencije, od kojih 46 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali srčani, dodala je Macura. Macura je upozorila da je vetrovito i hladno vreme za srčane bolesnike i astmatičare ubrzavajući faktor nastanka tegoba i da, ukoliko ne odlaze na posao, ostanu kod kuće, dok se vetar ne smiri i ne poraste temperatura vazduha.

Autor: Agencija FoNet

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.