NOĆ TEŠKA, ALI BEZ TEŽIH NESREĆA I INCIDENATA

Izvor: Kurir, 09.Apr.2011, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ TEŠKA, ALI BEZ TEŽIH NESREĆA I INCIDENATA

BEOGRAD - Hitna pomoć imala je 106 intervencija, od čega 32 na javnom mestu tokom noći između petka i subote koja je, kako kažu u toj službi bila teška, ali bez težih saobraćajnih nesreća i većih incidenata.

Sinoć oko 21 sat u bulevaru Arsenija Čarnojevića ispred broja 219 povređen je taksista, koji je sa kontuzijom glave prevezen u Urgentni centar.

Rano jutros oko 4.30 povređeno je i četiri putnika u automobilu koji je udario u banderu na raskrsnici Jakuba >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kuburovića i Prilaza, i da su svi u svesnom stanju prevezeni u Urgentni centar.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je da je povećan broj intervencija uobičajen u danima pred vikend zbog tuča i preterane upotrebe alkohola.

Najviše su se javljali astmatičari, zatim srčani bolesnici, osobe koje pate od povišenog krvnog pritiska, kao i psihijatrijski bolesnici, istakla je Macura.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.