NIJE VALJDA OPET BOMBARDOVANJE?! Beograđane uplašila proslava Karićevog venčanja na Tašmajdanu

Izvor: Blic, 01.Nov.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE VALJDA OPET BOMBARDOVANJE?! Beograđane uplašila proslava Karićevog venčanja na Tašmajdanu

Ekstravagantno venčanje filmskog producenta Simona de Karića jedan je od glavnih događaja danas u Beogradu. Ipak, proslava sudbonosnog "da" glamuroznog para u tašmajdanskom parku ostavila je mnoge Beograđane u čudu, dok su se neki i uplašili. Uznemireni građani zvali su danas i našu redakciju da provere "kakav je to haos u parku".

- Ne razumem zašto niko nije obavestio građane da će pola parka biti danas okupirano, kao i zašto je uopšte taj deo parka zatvoren za prolaznike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - žalili su se ljutiti Beograđani redakciji "Blica".

Mnogi od njih su postavljali pitanje ko je uopšte dozvolio Kariću da organizuje proslavu na Tašmajdanu, bez prethodnog obaveštenja i tako okupira pola parka.

Osim toga, one građane koji su se zatekli na Tašmajdanu i njegovoj neposrednoj blizini za vreme ovog glamuroznog slavlja, uplašili su zastrašujući zvuci vatrometa, koji je, po rečima građana zvučao poput "bombi i pucnjave".

- Mislila sam da je ponovo počelo bombardovanje, koliko se glasno čuo vatromet. Poskočila sam na ulici od tog pucanja - žali se jedna Beograđanka.

Pre burne proslave u tašmajdanskom parku, Simon de Karić i njegova izabranica venčali su se u Sabornoj crkvi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.