NEZAPAMĆENA DRAMA NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Pošla na porođaj, ali je beba malo “požurila”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENA DRAMA NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Pošla na porođaj, ali je beba malo “požurila”! (FOTO)

Neobičan događaj privukao je jutros pažnju Beograđana koji su se zatekli blizu Ginekološko-akušerske klinike "Narodni front". 

Beba Beograđanke koju su oko 10 časova dovezli u porodilište, nije mogla da sačeka da mama ode u salu za porodilje, pa se žena porodila u automobilu nasred ulice. Pomogle su joj doktorke i babica, koje su novopečenoj mami presekle pupčanu vrpcu ispred ove medicinske ustanove.

- Sve se dobro završilo. Doktorka i babica su uzele hirurške >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rukavice i sterilnim makazama presekle su pupčanu vrpcu - rekla je za portal Pink.rs doktorka Katarina Đurić.

Foto: Fejsbuk

Ona je navela da se devojčica rodila u terminu i da je zdrava, dodajući da je medicinsko osoblje odlično reagovalo.

Zajedničku sliku sa tek rođenom bebom ubrzo su podelile na Fejsbuku, a usledio je veliki broj čestitki i hrabroj mami, ali i visprenim doktorkama.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Rođena u autu ispred bolnice

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2016, 13:25

Majka jedne nestrpljive devojčice porodila se kod ulaza u Ginekološko-akušersku kliniku "Narodni front". Dete i majka se osećaju odlično SALA za porođaje juče je, ispred GAK "Narodni front", zamenjena putničkim automobilom. Majka Meklaudija I. čija beba nije mogla da sačeka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.