Izvor: Blic, 26.Mar.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆEN MINUS U GRADU Evo koliko je stepen večerasi izmereno u Beogradu

Zvanično najhladniji dan u Beogradu zabeležen je u februaru 1956. godine kada je izmerena temperatura od neverovatnih -25.5 Celzijusovih, međutim to nije ni približno velik minus koji je večeras "izmeren" u srcu grada.

Nije ovoliko hladno... @prijavi_problem pic.twitter.com/oxYrhjzpAl

Naime, digitalni sat na Trgu republike večeras je u 20.35 najpre očitao gotovo komičnih -56 stepeni, a par trenutaka kasnije situacija se malo "zagrejala" te je temperaturni prikaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << govorio da je u prestonici u tom momentu 0 Celzijusa.

Iako je bilo zaista nešto hladnije nego prethodnih dana, Beograđani večeras svakako nisu cvokotali zubima, a čak ni takozvani subjektivni osećaj pristunih nije mogao biti ni približan onom što je prikazano. Ali zato je greška dežurnih svakako mogla izmamiti širok osmeh svakoga ko se zadesio na datom mestu u dato vreme i slučajno bacio pogled ka ovom "preciznom" merilu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.