NEVREME NAPRAVILO HAOS U BEOGRADU: Na Vračaru iščupana stabla blokirala ulicu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jun.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME NAPRAVILO HAOS U BEOGRADU: Na Vračaru iščupana stabla blokirala ulicu (FOTO)

Olujno nevreme praćeno kišom i jakim vetrom u sredu u večernjim satima blokiralo je saobraćaj u pojedinim delovima Beograda. Neobična situacija desila se na Vračaru - u Ulici Radivoja Koraća, u blizini Sportskog centra Vračar, padala su stabla.

Foto: Telegraf

Jak vetar pomerio je stabla iz prirodnog ležišta, pa su se ona iskrivila i zaklonila prolaz ulicom. Automobili nisu mogli tuda da prolaze, jer su stabla bila prenisko, a postoji velika opasnost i da svakog momenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izgube ravnotežu i padnu.

Foto: Telegraf

Nadamo se da će nadležni u najkraćem roku otkloniti ovaj problem, kako bi saobraćaj mogao nesmetano da se odvija u ovoj vračarskoj ulici.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.