NEVREME NA POMOLU Pljuskovi i grmljavina u Beograd stižu već oko 21 sat!

Izvor: Blic, 30.Maj.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME NA POMOLU Pljuskovi i grmljavina u Beograd stižu već oko 21 sat!

Prema prognozi RHMZ-a u naredna dva sata na teritoriji Valjeva, u Mačvi, Sremu i na jugu Bačke, kao i u Beogradu i okolini očekuju se pljuskovi sa grmljavinom.

Nad Beogradom se već mogu videti tamni oblaci koji najavljuju skoro nevreme pa iz RHMZ-a kažu da se u periodu od 19.25 do 21.52 mogu očekivati pljuskovi sa grmljavinom.

Srbija poslednja ulazi u nevreme

Oluje besne nad Evropom, a Srbija je opkoljena nevremenom gotovo sa svih strana, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa juga.

Na satelitskom snimju od 16.25 sati vidi se da su udari groma jaki u severnoj italiji, Rumuniji, a naročito duž severnog i severoistočnog dela Evrope.

Uživajte u toplom danu i spremite se za nevreme koje će, prema najavama, narednih dana zahvatiti i Beograd. Ako je za utehu, za sutra se takođe prognozira sunčano vreme.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEVREME NA POMOLU Pljuskovi i grmljavina stižu u Beograd

Izvor: Blic, 30.Maj.2016

Prema prognozi RHMZ-a najavljeni su pljuskovi sa grmljevinom koj se očekuju i u narednom u okolini Beograda, ali i na teritoriji Valjeva, u Mačvi, Sremu i na jugu Bačke...Nad Beogradom se već mogu videti zloslutni tamni oblaci, koji su se na satelitskom snimku od 16.25 sati mogli videti oko prestonice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.