NESREĆA NA VIDIKOVCU Autobus udario trudnicu i dete na pešačkom, žena prevezena na reanimaciju

Izvor: Blic, 28.Apr.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA NA VIDIKOVCU Autobus udario trudnicu i dete na pešačkom, žena prevezena na reanimaciju

Autobus na liniji 50 udario je trudnicu i dete danas oko 16 sati u Ulici kneza Višeslava. Povređena žena prevezena je na reanimaciju u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

U trenutku nesreće žena je bila na ulici sa ćerkom koja je takođe prevezena u Urgentni i trenutno je na neurohirurgiji.

- Autobus je naleteo na majku i dete na pešačkom prelazu. Povređeni su smešteni u Urgentnom centru - kažu iz MUP-a.

Kako saznajemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žena je u sedmom mesecu trudnoće. U trenutku nesreće žena je bila na ulici sa ćerkom koja je takođe prevezena u Urgentni i trenutno je na neurohirurgiji.

Nesreća se dogodila u blizini tržnog centra, a na pešačkom prelazu nema semafora.

- Nesreća se dogodila u smeru prema Ustaničkoj ulici. Vozač J. R. (54) je stalno zaposlen i do sada nije bilo nikakvih problema. Još uvek ne znamo kako je došlo do nesreće, ali smo pogođeni time - rekao je Drago Tošić, direktor Beobusa.

Kako kažu očevici, autobus je desnim ćoškom udario ženu koja je prelazila ulicu sa detetom u kolicima.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudnicu udario autobus na Vidikovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2016

Autobus na liniji 50 udario je danas trudnu ženu oko 16 sati u Ulici kneza Višeslava na Vidikovcu, koja je zatim prebačena na reanimaciju...Povređena žena prevezena je kolima Hitne pomoći na reanimaciju u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura Tanjugu...Pretpostavlja se da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NESREĆA U BEOGRADU: Autobus udario trudnicu i dete na pešačkom

Izvor: NaDlanu.com, 28.Apr.2016

Žena je prevezena na reanimaciju...Autobus na liniji 50 udario je ženu u sedmom mesecu trudnoće dok je sa ćerkom prelazila ulicu na pešačkom prelazu...Nesreća se dogodilo u smeru ka Ustaničkoj, u blizini tržnog centra.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.