NAPAO POLICAJCA u osnovnoj školi u Vinči i DOBIO USLOVNU KAZNU!

Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAO POLICAJCA u osnovnoj školi u Vinči i DOBIO USLOVNU KAZNU!

Muškarac koji je u petak napao školskog policajca, sklopio je dogovor sa tužilaštvom, i posle jednog dana u zatvoru izašao je na slobodu, uz uslovnu kaznu od tri godine, saznaje "Blic".

U incidentu koji se dogodio u petak u dvorištu osnovne škole u Vinči, punoletno lice napalo je školskog policajca kada je pokušao grupu mladića da spreči u konzumiranju i eventualnoj preprodaji narkotika. Tom prilikom policajac je zadobio lakše povrede, a zbog ranijeg zdravstvenog problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stanje mu se pogoršalo.

Napadač je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Međutim, lice koje je napalo policajca sklopilo je nagodbu sa tužilaštvom, i posle jednodnevnog pritvora izašlo je na slobodu, a tužilaštvo mu je odredilo uslovnu kaznu od tri godine.

Istom licu je samo dve nedelje pre ovog napada napisana prekršajna prijava zbog vređanja službenog lica, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Za napad na školskog policajca dobio uslovnu kaznu

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2016

Mladić koji je u petak napao školskog policajca u Beogradu sklopio je dogovor sa tužilaštvom i posle jednog dana u zatvoru izašao je na slobodu, uz uslovnu kaznu od tri godine...U incidentu koji se dogodio u dvorištu osnovne škole u Vinči, punoletni mladić napao je školskog policajca kada je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.