NA ZEMUNSKOM KEJU ZASAĐENO 12.000 RUŽA

Izvor: Kurir, 06.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA ZEMUNSKOM KEJU ZASAĐENO 12.000 RUŽA

BEOGRAD - Predsednik opštine Zemun Branislav Prostran i direktor JKP "Zelenilo Beograd" Radovan Draškić obišli su radove na Zemunskom keju, gde je na potezu od restorana "Venecija" do hotela "Jugoslavija" zasađeno 12.000 ruža.

- Kao što smo i obećali građanima, uređujemo Zemunski kej i nadamo se da će građani Beograda i Zemuna uživati u lepoti ovog keja - rekao je Prostran i dodao da je ovo uređenje samo uvertira pred otvaranje kupališne sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Lidu ovoga leta.

Cvetne aleje su urađene u obliku cveća i riba, simbola Zemuna. Opština će i dalje intezivno raditi na uređenju parkova i svih zelenih površina, kao uvod u detaljno uređenje zemunskog priobalja i buduće marine, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.