Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Nov.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzej primenjene umetnosti: Izložba „Moda u modernoj Srbiji“

Izložba „Moda u modernoj Srbiji“ biće otvorena u Muzeju primenjene umetnosti u Beogradu od 6. novembra 2019. do 31. januara 2020. godine. Dan Muzeja primenjene umetnosti, 6. novembar, biće obeležen i otvaranjem izložbe, čiji je kustos, Draginja Maskareli, viši kustos muzeja. Na izložbi će biti predstavljen izbor od 81 modnog predmeta iz XIX i s … The post Muzej primenjene umetnosti: Izložba „Moda u modernoj Srbiji“ appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Izložba 'Le Corbusier i hrvatska arhitektura – dijalozi i refleksije' u HMA

Izvor: SEEcult.org, 04.Nov.2019

Otvorenje zajedničke izložbe Hrvatskog muzeja arhitekture HAZU i Instituta za povijest umjetnosti - „Le Corbusier i hrvatska arhitektura – dijalozi i refleksije“ bit će upriličeno u srijedu, 6. studenoga 2019., s početkom u 18:00 sati, u Hrvatskom muzeju arhitekture HAZU. Izložba ostaje otvorena...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.