Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Jun.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzej Jugoslavije: Izložba „Tito u Africi – slike solidarnosti“

Od 27. juna (19.00) biće otvorena izložba „Tito u Africi – slike solidarnosti“, koja je rezultat saradnje u okviru projekta Socialism Goes Global Univerziteta u Ekseteru i Muzeja Jugoslavije. Izložba se prevashodno oslanja na fond Muzeja Jugoslavije, u kojem se nalaze fotografije i negativi nastali tokom rada Kabineta predsednika Republike u periodu 1947-1980. Ostali eksponati … The post Muzej Jugoslavije: Izložba „Tito u Africi – slike solidarnosti“ appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad je Tito putovao Afrikom...

Izvor: B92, 27.Jun.2017, 08:34

Foto aparat Josipa Broza Tita, isečci uz lokalnih novina, materjali od kojih se šiju afričke haljine i ogromne fotografije na kojoj je prva dama Jovanka Broz okružena "drugaricama" iz Afrike, samo su deo izložbe "Tito u Africi - slike solidarnosti" koja će večeras biti otvorena u Muzeju Jugoslavije...Autori...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.