Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac povređen u saobraćajki u Cvijićevoj

U Cvijićevoj ulici, nešto posle 20.00, lakše je povređen muškarac starosti oko 22 godine, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, saopštila je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć je u toku noći imala najviše poziva od astmatičara i hipertoničara.

Do 07.00, Hitna pomoć je imala 109 intervencija, od kojih 13 na javnom mestu.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 111 intervencija, od kojih 16 na javnom mestu. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode, u kojima nije bilo teških povreda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žena u alkoholisanom stanju povredila glavu na Dorćolu

Izvor: Blic, 22.Jan.2018

Jedna žena srednjih godina (55) zadobila je povrede nakon pada u alkoholisanom stanju u Ulici cara Dušana na Dorćolu oko 15 sati...Incident se dogodio preko puta pijace "Skadarlija"...- Ženska osoba od oko 55 godina zadobila je povrede glave zbog pada u alkoholisanom stanju. Ona je prevežena u Urgentni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.