Muškarac povređen u centru Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2020, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac povređen u centru Beograda

Tokom prethodne noći Hitna pomoć je u Beogradu imala ukupno 87 intervencija od čega 13 na javnom mestu.

Kako je agenciji Beta rečeno, jedna od intervencija na javnom mestu odnosila se na poziv zbog povređivanja stranog državljanina na uglu Francuske i Gospodar Jevremove ulice, u napadu koji se dogodio u 22.40 sati.

"Strani državljanin koji nije imao dokumenta, za koga se pretpostavlja da je migrant, teže je povređen udarcem u glavu i prevežen je u Urgentni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na reanimaciju", rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nije poznato kako je došlo do povređivanja budući da strani državljanin ne govori srpski jezik. Njegove povrede nisu opasne po život.

Tokom prethodne noći na području Beograda dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teže povređenih.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.