Muškarac poveđen u saobraćajnoj nesreći u Mirijevu

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac poveđen u saobraćajnoj nesreći u Mirijevu

Jedan muškarac (29) je lakše povređen u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Mirijevu Jedan muškarac (29) je lakše povređen u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Mirijevu, rečeno je danas agenciji Beta u Hitnoj pomoći.Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, nesreća se dogodila u petak oko 21.30, na uglu ulica Ulofa Palmea i Samjuela Beketa.Povređeni je prebačen u Urgentni centar.Ekipe Hitne pomoći imale su u proteklih 24 časa ukuno 128 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << intervencija, od čega 29 na javnom mestu.Za pomoć su se uglavnom javljali hronični srčani bolesnici, astmatičari i ljudi sa hipertenzijom.Na javnim mestima bilo je intervencija zbog tuča i problema sa ljudima u alkoholisanom stanju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Muškarac lakše poveđen u saobraćajnoj nesreći u Mirijevu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2016

Jedan muškarac (29) je lakše povređen u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Mirijevu, rečeno je danas agenciji Beta u Hitnoj pomoći...Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, nesreća se dogodila u petak oko 21.30, na uglu ulica Ulofa Palmea i Samjuela Beketa...Povređeni je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.