Muškarac pobegao iz bolnice i hoće da skoči sa Tramvajskog mosta

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac pobegao iz bolnice i hoće da skoči sa Tramvajskog mosta

Stariji muškarac popeo se danas oko 15.45 sati na Stari želnički most preteći da će da skoči, a na licu mesta je i policija koja pokušava da ga ubedi da to ne čini."Anagažovan je pregovarački tim Ministarstva unutrašnjih poslova čiji predstavnici pokušavaju da ga odvrate od toga", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.Tramvajski saobraćaj preko tog mosta, koji spaja glavnu autobusku stanicu sa Novim Beogradom je u prekidu od oko 16.00 sati, a linije 7, 9 i 13 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su skraćene do pristaništa.Umesto njih uspostavljena je autobuska linija 7a koja saobraća od železničke stanice do bloka 45 na Novom Beogradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Zoran Stanojković.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Muškarac koji je pobegao iz bolnice i hteo da skoči sa Tramvajskog mosta odustao od samoubistva

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2014

MUŠKARAC star oko 60 godina koji se u 15.45 popeo na Stari želnički most preteći da će da skoči, odustao je od samoubistva. Više od tri sata pregovora urodila su plodom, pa je čovek, koji je pobegao iz bolnice, odustao od namere da se ubije.Kako javlja novinar "Novosti", reč je o muškarcu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.