Muškarac odustao od skoka s mosta

Izvor: Studio B, 02.Jul.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac odustao od skoka s mosta

Nakon tri sata pregovarači su uspeli da odgovore muškarca (1952) da skoči sa Tramvajskog mosta u Beogradu. Muškarac je danas pobegao iz Kliničćkog centra Srbije.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je za da su na licu mesta bile ekipe Hitne pomoći.

"Reč je o muškarcu koji je pobegao iz bolnice", rekla je Macura.

Prema njenim rečima on je čas bio iza ograde, čas na asfaltu, a ispod mosta su bili postavljeni vazdušni jastuci u slučaju da muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << skoči.

U pripravnosti je bila i jedinica rečne policije.

Prema navodima "Blica" radi se Draganu S, onkološkom pacijentu koji je jutros samovoljno izašao sa odeljenja Klinike za grudnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije.

Okupilo se i mnogo građana, a tramvajski saobraćaj je bio u prekidu. Linije 7, 9 i 13 su skraćene do pristaništa.

Umesto njih uspostavljena je autobuska linija 7a koja saobraća od Glavne železničke stanice do Bloka 45 na Novom Beogradu, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Zoran Stanojković.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.