Muškarac izboden nožem na Kosančićevom vencu

Izvor: Studio B, 06.Okt.2011, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac izboden nožem na Kosančićevom vencu

43-godišnji Zoran V. teško je povređen kasno sinoć kada je u tuči nožem zadobio više uboda u stomak na Kosančičevom vencu kod broja 25.

Kako saznajemo, ranjavanje se dogodilo u tuči posle kraće svađe kada je Zorana V. napao 44-godišnji Branko B. koji je potom sam pozvao policiju i predao se.

Kako saznajemo, tuča je izbila u baraci u kojoj su se prema nezvaničnim saznanjima, povređeni i napadač bespravno uselili.

Jutros nešto posle pet časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pet mladića je lakše povređeno u tuči kod Građevinskog fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra.

Hitna pomoć je u noći između srede i četvrtka intervenisala ukupno 109 puta, 17 na javnim mestima, od čega je u jednoj saobraćajnoj nezgodi povređen pešak, muškarac od oko 34 godine. On je u nezgodi koja se dogodila oko 20 časova u Ulici kralja Petra zadobio razderotinu na čelu i na Vojno-medicinsku akademiju je prebačen blago dezorijetisan, ali svestan.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.