Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Jan.2021, 13:38

Moj OFF: Filmovi Bastera Kitona

Od subote, 16. januara 2021, na platformi Moj OFF moći će da se pogledaju filmovi Bastera Kitona, čuvenog američkog komičara. Među šest ostvarenja je i dvadesetominutni kratki film „Ukraden nakit“ iz 1931, u kom se legenda nemog filma Baster Kiton pojavljuje zajedno sa čuvenim komičarskim duom Stanlijem i Olijom. Bez mnogo osmeha na licu i … Članak Moj OFF: Filmovi Bastera Kitona se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Kolekcija restauriranih filmova Bastera Kitona na mojoff.net

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2021

Kolekcija restauriranih filmova jednog od najpoznatijeg komičara prošlog veka, Bastera Kitona, nedavno je prikazana u okviru poslednje nedelje 26. Festivala autorskog filma (FAF), dok će se od subote, 16. januara vredna kolekcija naći na adresi mojoff.net, saopštili iz distributerske kuće MegaComFilma...Online...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.