Izvor: Blic, 20.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladiću tri hica u leđa

Milovan Marković (29), poznatiji po nadimku Kockica, ubijen je juče oko 16 časova u Ulici braće Jerković u istoimenom naselju u Beogradu. Ubica se, nakon što je izbliza ispalio tri hica u leđa Markoviću, peške udaljio od mesta zločina. Očevici koji su Markovića znali iz kraja sigurni su da je ubijeni mladić imao problema s drogom, i da je i sam bio diler i sklon razbojništvu.

Očevici kažu da je ubica "star oko trideset godina, visok 180 cm, nabildovan" i da je bio u krem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dukserici i plavim farmerkama, kao i da je nosio kišobran. On je ispalio tri hica u leđa Markoviću, nakon čega je ovaj ostao da leži mrtav na leđima, golog stomaka. U nameri da ubije Markovića počinioca nije sprečilo to što je okolo bilo ljudi.Većina nije ni videla šta se desilo, a kada su začuli pucnjavu pomislili su da su petarde koje inače često bacaju dečaci iz obližnjeg Doma za nezbrinutu decu.

Nastradali je i sam bivši štićenik Doma za nezbrinutu decu "Jovan Jovanović Zmaj" koji se nalazi na stotinak metara od mesta na kom je postradao. Prema rečima domaca Marković je iz Doma izašao pre otprilike osam godina.

- Poznavali smo ga iz viđenja. I ranije je imao problema s drogom, a bio je i u zatvoru. Evo, i sad skoro je izašao iz zatvora - rekao je jedan od momaka iz Doma, dodajući da se Marković svakodnevno mogao sresti u kraju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.