Mladić pao sa sedmog sprata dok je postavljao reklamu

Izvor: Studio B, 24.Avg.2010, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić pao sa sedmog sprata dok je postavljao reklamu

Mladić je tokom radova pao sa sedmog sprata zgrade u Kneza Miloša 92 i prebačen je u Urgentni centar na odeljenje reanimacije, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako su naveli u toj službi, mladić je bio u svesnom stanju i pomerao je ruke i noge, a pao je na šut. Hitna pomoć je poziv primila u 14.30.

Kako nezvanično saznajemo reč je o radniku firme Aurora, alpinisti Nenadu P. (21) koji je na sedmom spratu pokušao da pređe sa užeta na uže kako bi postavio zidnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << reklamu na zgradi bivšeg MUP-a.

Mladiću je pri prvom pregledu u Urgentnom centru, u koji je dovezen u svesnom stanju, konstatovan otvoren prelom butne kosti, rekli su u Urgentnom centru.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao sa bivše zgrade MUP dok je kačio reklamu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2010

Mladić je tokom radova pao sa sedmog sprata zgrade u Kneza Miloša 92 i prebačen je u Urgentni centar na odeljenje reanimacije...Mladić je bio u svesnom stanju i pomerao je ruke i noge, a pao je na šut, rečeno je  u Hitnoj pomoći...Radio-televizija Srbije (RTS) je javila da je reč o alpinisti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pao sa sedmog sprata zgrade

Izvor: Danas, 25.Avg.2010, 00:14

Mladić je tokom radova pao sa sedmog sprata zgrade u Kneza Miloša 92 i prebačen je u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Kako su naveli u toj službi, mladić je bio u svesnom stanju i pomerao je ruke i noge, a pao je na šut. Hitna pomoć je poziv primila u 14.30.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.