Mladić pao sa petog sprata zgrade na Zvezdari

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić pao sa petog sprata zgrade na Zvezdari

Jedan sedamnaestogodišnji mladić teško je povređen noćas na Zvezdari kada je propao sa petog sprata zgrade Jedan sedamnaestogodišnji mladić teško je povređen noćas na Zvezdari kada je propao sa petog sprata zgrade. Mladić je sinoć oko 21 sat pao, pod još nerajzašnjenim okolnostima, u višespratnici u Ulici Vojvode Brane 18, sa visine od preko deset metara i zadobio tešku povredu lica i glave.PROČITAJTE JOŠ - Muškarac pao sa zgrade na Dorćolu On je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar i nalazi se u teškom stanju.(blic.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pao sa petog sprata: Mladić (17) teško povređen u nesreći na Zvezdari

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2018

Pao je sa 10 metera visine..Jedan sedamnaestogodišnji mladić teško je povređen noćas na Zvezdari kada je propao sa petog sprata zgrade...Mladić je sinoć oko 21 sat pao, pod još nerajzašnjenim okolnostima, u višespratnici u Ulici Vojvode Brane, sa visine od preko deset metara i zadobio tešku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.