Mladić izboden nožem u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2019, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić izboden nožem u Beogradu

Lekari Hitne pomoći zbrinuli su povređenog mladića jutros oko tri časa Mladić (26) ranjen je u toku noći u napadu nožem u Beogradu. Lekari Hitne pomoći zbrinuli su povređenog mladića jutros oko tri časa, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.U TOKU NOĆI TRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE, ČETVORO POVREĐENIH U toku noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno četvoro ljudi, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. U 22.59 u Zemun polju muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od 60 godina zadobio je teške telesne povrede i prevezen je u KBC Zemun. Od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani i plućni bolesnici. Hitna pomoć imala je noćas 104 intervencije od kojih 32 na javnom mestu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić izboden nožem u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2019

Mladić (26) ranjen je u toku noći u napadu nožem u Beogradu...Lekari Hitne pomoći zbrinuli su povređenog mladića jutros oko tri časa, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Udes u BG, nema teže povređenih

Izvor: B92, 03.Avg.2019, 08:20

Tokom noći u Beogradu se desila jedna saobraćajna nesreća u kojoj nije bilo teže povređenih, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći...Ekipe Hitne pomoći obavile su 94 intervencije, od kojih 12 na javnom mestu...Za pomoć su se javljali hronični bolesnici, najviše astmatičari.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.