Mladi, dođite i vi na pijacu!

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 06.Jul.2010, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi, dođite i vi na pijacu!

BEOGRAD - Nagradni konkurs "Slušaj i smišljaj", koji organizuje JKP "Gradske pijace", počeo je juče, saopšteno je iz tog preduzeća. U okviru konkursa srednjoškolci i studenti "davaće svoje asocijacije na pojmove poverenje, sveže, izbor, zeleno, stabilnost, domaće i zdravo", navedeno je u saopštenju.

Konkurs je osmišljen s ciljem da se studenti i srednjoškolci okrenu zdravom načinu života, a svi učesnici svoje asocijacije mogu da ostave na internet strani www.bgpijace.rs >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << do početka septembra.

"Ovom akcijom hoćemo da privučemo i mlađu populaciju na pijace koje se obično vezuju za starije sugrađane, a akcija je osmišljena da bude multimedijalna, jer se na sajtu nalaze i radijske reklame koje se trenutno emituju i koje mogu da im posluže kao inspiracija", rekla je šef službe marketinga i odnosa sa javnošću "Gradskih pijaca" Marija Bošnjaković.

Pravo da pošalju predlog imaju studenti i srednjoškolci koji popune lične podatke i daju asocijacije na svih sedam zadatih ključnih reči, a konačan izbor najkreativnijih odgovora doneće specijalni žiri do početka septembra. U obe kategorije učesnika najboljima će biti uručene nagrade iznenađenja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.