Misteriozni dim i nadletanje helikoptera: Šta se dešavalo sinoć na Banjici? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2017, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozni dim i nadletanje helikoptera: Šta se dešavalo sinoć na Banjici? (VIDEO)

Bulevar oslobođenja, u delu oko restorana Kovač i benzinske pumpe, izgledao je sinoć kao dimna zavesa, a građani koji tuda prolazenašli su se u čudu, pogotovo zbog činjenice da je misteriozni dim pratio nadletanje helikoptera. 

Naš čitalac zabeležio je video na kojem se vide oblaci gustog dima za koji se pretpostavlja da dopire iz Banjičke šume.

U vatrogasnoj službi nam je rečeno da nisu dobili poziv na intervenciju, dok su iz restorana potvdrili da čuju nadletanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << letelica, ali da nisu videli bilo kakvu vatru, niti su osećali neprijatne mirise.

Međutim, na Tviteru je vladala prava zabrinutost zbog helikoptera koji se čuju nad Voždovcem i Banjicom.

Još uvek nije jasno da li su ove dve pojave povezane, ali svakako su uznemirile prolaznike i stanare ovih beogradskih opština.

U slučaju da znate šta je posredi, ostavite komentar ispod teksta.

Video pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.