Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Mar.2020, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo prosvete: Skraćen prolećni raspust

Prolećni raspust za učenike osnovnih i srednjih škola skraćen je sa deset na četiri dana, najavio je ministar prosvete Mladen Šarčević. Školskim kalendarom predviđeno je da prolećni raspust traje od 11. do 20. aprila, ali je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja napravilo izmenu, jer bi u vanrednim okolnostima bilo nepotrebno prekidati nastavu koja je … Članak Ministarstvo prosvete: Skraćen prolećni raspust se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Skraćuje se prolećni raspust

Izvor: JUGpress.com, 27.Mar.2020, 13:43

SRBIJA..Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja donelo je odluku o izmeni Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada osnovnih škola za 2019/2020 i  Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada srednjih škola za 2019/2020. godinu kako bi se optimalno i funkcionalno koristilo vreme...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.