Mima ugostio poznate

Izvor: Blic, 05.Jan.2010, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mima ugostio poznate

U čuvenom futuristički dizajniranom baru koji je do nedavno nosio ime „Majik“, a sada „Majik Mima bar“ sinoć su se okupile brojne poznate ličnosti da uz pesmu i ukusne specijalitete proslave glumačku Novu godinu.

Popularni glumac Mima Karadžić i vlasnik čuvenog mesta u centru grada koje je dizajnirao Karim Rašid sinoć je ugostio mnoge kolege i prijatelje. U dobrim vinima i živoj svirci uživali su i Predrag Danilović, Veselin Jevrosimović kao i Mimin brat, reditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milan Karadžić koji kaže da je i Novu godinu dočekao kod brata u lokalu i da mu je u ovoj poželeo da bude zdrav jer je to najvažnije.

- Volim uveče da dolazim kod Mime u bar sve dok ne počnu probe u pozorištu. Nov je lokal, dobro duštvo i odlična atmosfera. Ja volim kafane. U ovoj godini i sebi i svojim najbližima sam poželeo prvo zdravlje, a ostalo ćemo sve sami – priča Milan koji trenutno radi na mjuziklu „Petar Pan”. U dobrom raspoloženju sinoć smo zatekli i glumicu Ivanu Jovanović koju gledamo u seriji „Greh njene majke” koja je otkrila da je običaj da se glumci kod Mime u baru late mikrofona, te da je i ona pevala za doček .

- Ovde je za doček baš bilo veselo. Pevala sam pesme iz starih filmova od Merlin Monro, Mimi sam poželela da i u ovoj godini bude okružen lepim devojkama, a sebi još jedan par crvenih cipela. Nemam velikih želja jer nisam od onih koji planiraju –otkrila je Ivana.

„Pokojnik" u Narodnom pozorištu

Predstava „Pokojnik" Branislava Nušića, u režiji Egona Savina, izvedena je premijerno na sceni „Raša Plaović" Narodnog pozorišta. Publika je bila oduševljena ovim komadom, te je glumačku ekipu nagradila aplauzima.

Narodno pozorište već ima dugu tradiciju izvođenja dela jednog od naših najplodnijih pisaca, Branislava Nušića. Prema rečima reditelja Egona Savina, „Pokojnik" je najteži komad za izvođenje, ali čini se da je glumačka ekipa, u čijem su sastavu Nebojša Kundačina, Darko Tomović, Predrag Ejdus, Branko Jerinić, Bojan Krivokapić, Aleksandar Đurica, Boris Pingović, Nataša Ninković, ipak dorasla zadatku. Publika je bez daha pratila Nušićevu priču o korupciji društva, a kada je zavesa pala nisu krili zadovoljstvo onim što su videli. Aplauze su svojim kolegama uputili i Jelena Ćuruvija, Miodrag Krivokapić, Jelisaveta Seka Sablić i drugi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.