Migrant izboden nožem u tuči u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 28.Mar.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migrant izboden nožem u tuči u Beogradu

U tuči nekoliko migranata u blizini glavne autobuske stanice u Beogradu jedan od njih je zadobio povrede nožem, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

"Do tuče nekokoliko migranata je došlo oko 18.50 u Karđorđevoj ulici. Jedan od njih je zadobio povrede nožem a policija traga za nepoznatim počiniocima", naveli su u MUP-u.

Migranti koji ne mogu da napuste Srbiju se okupljalju u parkovima oko Karađorđeve ulice, odnosno kod autobuske stanice i Ekonomskog fakulteta, a mnogi od njih spavaju u obližnjim napuštenim magacinima.

Uglavno se radi o osobama iz Avganistana, Pakistana, Iraka i Sirije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča migranata u Beogradu

Izvor: RTS, 28.Mar.2017

. Jedna osoba je zadobila povrede nožem u tuči migranata u Karađorđevoj ulici u Beogradu, rečeno je "Tanjugu" u MUP-u.

Nastavak na RTS...

Beograd: U tuči migranata jedan od njih izboden nožem

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2017

U tuči nekoliko migranata u blizini glavne autobuske stanice u Beogradu jedan od njih je zadobio povrede nožem, rečeno je veceras agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije..."Do tuče nekokoliko migranata je došlo oko 18.50 u Karđorđevoj ulici. Jedan od njih je zadobio povrede...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.