Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Avg.2022, 13:44

Međunarodni dan mladih 2022 na Kalemegdanu

Kancelarija za mlade Grada beograda i Gradska opština Stari Grad u petak, 12. avgusta 2022. od 18.00, obeležiće Međunarodni dan mladih. Manifestacija će biti održana pod sloganom „Jer svi smo mi pobednici“ na platou kod Pobednika na Kalemegdanu. Posetioce očekuju edukativno-kulturno-zabavne radionice, a od 21.00 i koncert na kom nastupaju Zoi, Anđela Tasić i Sara … Članak Međunarodni dan mladih 2022 na Kalemegdanu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Suzbijanje komaraca na javnim površinama u Beogradu (11. avgust 2022)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Avg.2022

Radnici JKP „Gradska čistoća“, sprovešće u četvrtak, 11. avgusta 2022, mere kontrole i smanjenja populacije komaraca na javnim površinama grada Beograda. Od 20.00 do ponoći, ekipe „Čistoće“ vršiće tretman suzbijanja odraslih komaraca na sledećim lokalitetima: 13. maj, Goveđi brod,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.