Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Apr.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni Rakovički karneval 2019

Tradicionalna međunarodna manifestacija Rakovički karneval biće održana 13. i 14. aprila, a otvara je Dečja karnevalska povorka. U nedelju, tačno u podne, u ulici Patrijarha Joanikija na Vidikovcu počinje čuveni Rakovički karneval. Publika će imati priliku da uživa u kostimima i koreografijama oko trideset karnevalskih grupa iz zemlje i inostranstva. Danas će karnevalskom trasom, osim … The post Međunarodni Rakovički karneval 2019 appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Rada Đuričin DOBITNICA NAGRADE ZA ŽIVOTNO DELO, a evo šta kaže ko je “kriv” što ima dobre gene!

Izvor: Story, 15.Apr.2019, 11:07

Centar za kulturu Smederevo od danas do 23. aprila biće domaćin 36. festivala “Nušićevi dani”. Festivalski program otvara u četvrtak predstava “Ničiji sin” Beogradskog dramskog pozorišta. Publika će imati priliku da pogleda glumce Narodnog pozorišta iz Beograda s „Balkanskim špijunom”,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.