Manje žalbi nego obično

Izvor: Blic, 24.Nov.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manje žalbi nego obično

Iako su gradske službe, bile spremne da dočekaju prvi sneg, on u Beogradu nije ni „zabeleo”. Ipak, temperatura je tokom vikenda bila nekoliko stepeni niža, pa su Beograđani koji u stanu imaju centralno grejanje strahovali da li će njihovi domovi biti dovoljno zagrejani.

- Jeste da nije bilo toliko snega, ali je duvao ledeni vetar. Možda mi se zbog toga učinilo da je osetno hladnije, pa sam se pitala da li će u stanu biti

Telefoni

Telefoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dispečerskog centra „Beoelektrana”:

209-31-00

(curenje instalacija)

209-30-11

(problemi sa grejanjem)

dovoljno toplo. Međutim, nije bilo razloga za brigu, jer je grejanje radilo dobro - Vesna M. iz Ulice admirala Geprata.

Da problema sa grejanjem tokom vikenda nije bilo potvrđuje i mali broj poziva Dispečerskom centru „Beogradskih elektrana”.

- Nismo imali mnogo poziva tokom vikenda, čak su građani zvali manje nego obično. Sistem je funkcionisao bez ikakvih problema - kaže Miodrag Radunović, glavni dispečer „Beogradskih elektrana”.

U ovom preduzeću kažu, da se kad padne temperatura grejanje pojača, tako da temperatura u stanovima uvek bude u propisanim okvirima, odnosno od 19 do 21 stepen Celzijusa.

Grejni dan traje radnim danima od 6 do 22 časa, a nedeljom od 7 do 22 sata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.