Mališani iz nekadašnjeg naselja ispod „Gazele na odbojkaškoj utakmici

Izvor: Studio B, 30.Jun.2011, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mališani iz nekadašnjeg naselja ispod „Gazele" na odbojkaškoj utakmici

Mališani iz nekadašnjeg nehigijenskog naselja „Gazela" prisustvovaće večeras odbojkaškoj utakmici između Srbije i Argentine, koja će se odigrati u 19 časova u Hali „Pionir".

Desetoro dece koja danas žive u novoformiranom naselju „Makiš", a koja su redovno pohađala školu, kao nagradu dobiće priliku da gledaju utkamicu finalnog turnira 22. svetske lige.

Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje Sekretarijat za socijalnu zaštitu organizuje u cilju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << socijalne integracije dece koja su nekada živela u nehigijenskom naselju ispod mosta „Gazela".

Zahvaljujući besplatnim sportskim programima koje grad organizuje ovog leta, deca iz svih pet novoformiranih naselja će imati priliku da se bave odbojkom, tenisom, plivanjem, jahanjem.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.