Mali otvorio rekonstruisanu Hercegovačku ulicu

Izvor: Blic, 14.Sep.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali otvorio rekonstruisanu Hercegovačku ulicu

Potpuno rekonstruisanu Hercegovačku ulicu sa novim parkingom, u okviru realizacije projekta Beograd na vodi, otvorio je danas Gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Mali je kazao da je Grad Beograd ispunio svoje obećanje i da je Hercegovačka ulica rekonstruisana u potpunosti ističući da su zamenjeni asfalt, trotoari, kao i javno osvetljenje.

-Zajedno sa rekonstruisanom zgradom Beogradske zadruge, taj deo grada je sada potpuno drugačiji - istakao je Mali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
On je naveo da radovi na rekonstrukciji Savske promenade teku po planu i da će biti završeni do 22. ili 23. septembra.

Mali je istakao da će to biti dve važne stvari za projekat Beograd na vodi.

Oko četiri miliona evra je vrednost radova na rekonstrukciji Hercegovačke ulice i radova na Savskoj promenadi.

U narednih desetak dana će biti potpisan ugovor sa velikim hotelskim lancem koji će biti korak dalje, dodao je gradonačelnik.

Inače, dok je gradonačelnik prolazio kroz Hercegovačku ulicu predstavnici inicijative "Ne davimo Beograd" preprečili su mu put u znak protesta i dali u ruke igračku - žutu patku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvorena Hercegovačka u novom ruhu

Izvor: Mondo, 14.Sep.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvorio je danas potpuno rekonstruisanu Hercegovačku ulicu, sa novim parkingom, u okviru realizacije projekta Beograd na vodi...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Mali je kazao da je Grad Beograd ispunio svoje obećanje i da je Hercegovačka ulica rekonstruisana u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.