Mali i Rama o iskustvima u vođenju glavnih gradova

Izvor: Studio B, 10.Nov.2014, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali i Rama o iskustvima u vođenju glavnih gradova

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je sa predsednikom Vlade Republike Albanije Edijem Ramom o iskustvima u vođenju glavnih gradova, s obzirom na to da je premijer Albanije bio dugogodišnji gradonačelnik Tirane.

Bilo je reči o potrebi uspostavljanja čvršće regionalne saradnje između glavnih gradova.

Gradonačelnik Siniša Mali je obavestio premijera Albanije da grad Beograd u aprilu naredne godine organizuje regionalni samit gradonačelnika, na koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je ovom prilikom upućen poziv i gradonačelniku Tirane.

Premijer Albanije pokazao je interesovanje za projekat „Beograd na vodi", a pored ovoga, teme razgovora bile su i iskustva u komunalnim delatnostima dva grada, aerodrom „Nikola Tesla" i izgradnja beogradskog metroa.

Sastanku su prisustvovali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, gradski menadžer Goran Vesić i pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević. 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Mali i Rama razmenjivali iskustva: Albanski premijer zainteresovan za "Beograd na vodi"

Izvor: 24sata, 10.Nov.2014

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je sa premijerom Albanije Edijem Ramom o iskustvima u vođenju glavnih gradova, s obzirom na to da je Rama bio dugogodišnji gradonačelnik Tirane...Kako se navodi u saopštenju, Mali i Rama su razgovarali o potrebi uspostavljanja čvršće regionalne saradnje...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.