Izvor: Blic, 11.Jan.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Zaposlenima u vrtićima POVEĆANJE PLATE od 10 odsto

Zaposlenima u predškolskim ustanovama u Beogradu plate će biti povećane za deset odsto već od januarske zarade, izjavio je danas gradonačelnik Siniša Mali.

To povećanje je, kaže, na osnovu odluke Vlade Srbije o povećanju plata u prosveti od deset odsto.

- Grad će ispoštovati tu odluku Vlade i to povećanje od deset odsto za sve zaposlene u predškolskim ustanovama, u odnosu na platu iz decembra prošle godine, biće već od januarske plate - rekao je Mali novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon obilaska adaptiranih prostorija biblioteke “Milutin Bojić” u Ovči u vrtić.

Mali je dodao da je povećanje plata zaposlenima u vrtićima još jedan način da se iskaže zahvalnoti ljudima koji vode brigu o našoj deci.

- To je povećanje koje smo usaglasili sa Vladom Srbije i kako se ekonomska situacija i u gradu i u zemlji bude poboljšavala nadam se i daljem povećanju - naglasio je gradonačelnik Beograda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Deset odsto veće plate za zaposlene u vrtićima

Izvor: RTS, 11.Jan.2018

Zaposlenima u Predškolskim ustanovama grada Beograda plate će biti povećane za deset odsto već od januarske zarade, izjavio je gradonačelnik Siniša Mali. . To povećanje je, kaže, na osnovu odluke Vlade Srbije o povećanju...

Nastavak na RTS...

Nova mesta u vrtićima u Ovči, Borči, Sopotu, Surčinu, na Vračaru...

Izvor: Blic, 11.Jan.2018

Prostorije biblioteke “Milutin Bojić” u Ovči adaptirane su u vrtić za 54 mališana, za šta je Grad Beograd izdvojio 15 miliona dinara, a gradonačelnik Siniša Mali najavio je da će ove godine biti otvoreno 2.000 novih mesta u gradskim vrtićima...- Nastavljamo politiku da svaki slobodan prostor,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.