Mali: Slaviji nedostaje još samo METRO STANICA, a gradnju očekujemo 2020.

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Slaviji nedostaje još samo METRO STANICA, a gradnju očekujemo 2020.

Slavija će finalni izgled dobiti kada se bude počelo s realizacijom projekta metroa, jer je tu planirana metro stanica, rekao je gradonačelnik Siniša Mali prilikom obilaska rekonstruisanih saobraćajnica - Mije Kovačevića, Ruzveltove, Trga Slavija i Bulevara oslobođenja.

Prvi čovek prestonice je objasnio i zašto ispod Slavije nije sređivana kanalizaciona mreža.

- Očekujemo da za dve-dve i po godine počne gradnja metroa i bilo bi neracionalno da smo sada vršili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << duboka kopanja kada nas već to uskoro očekuje - objasnio je Mali.

Gradonačelnik nije krio zadovoljstvo obavljenim radovima.

– Tri veoma važne saobraćajnice završene su u rekordnom roku. Potpuno je obnovljena vodovodna mreža i postavljena nova kontaktna mreža, a Beograd je dobio tri kilometra novog asfalta. Zahvaljujem Beograđanima na strpljenju, ali i radnicima koji su bili angažovani i po kiši i po velikim vrućinama – rekao je Mali.

Mali je napomenuo da se na trotoarima obavljaju naknadni radovi, te da se na zahtev grada oni popločavaju, što bi trebalo da bude završeno za najviše petnaestak dana.

– Naredne godine očekuje nas rekonstrukcija Kraljice Marije, Cara Dušana, Džordža Vašingtona, a potom i Kneza Miloša, tako da ćemo iz godine u godinu maksimalno koristiti građevinske sezone – naglasio je Mali.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.