Mali: Radovi za izgradnju Beograda na vodi pre roka

Izvor: Studio B, 21.Okt.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Radovi za izgradnju Beograda na vodi pre roka

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na izgradnji prve dve kule projekta „Beograd na vodi", gde je u toku postavljanje šipova i bareta, kao deo fundiranja objekta.

Mali kaže da će, kao što je i obećao, redovno kontrolisati kako teku radovi na izgradnji Beograda na vodi.

- Sa zadovoljstvom konstatujem da su radovi trenutno ispred roka odnosno radimo mnogo brže nego što smo planirali.

Trenutno su postavljena tri šipa, biće ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ukupno 456, a već 20 odsto zemljišta je ispitano u smislu traženja neeksplodiranih ubojitih sredstava iz Prvog i Drugog svetskog rata, kojih na sreću nije bilo. Rok za ovaj deo posla je 152 dana, a u naredna tri meseca će se stvoriti uslovi da krene konstrukcija iznad zemlje. Ako pratimo ovu dinamiku, u januaru će građevinski radovi biti vidljivi za građane - rekao je Mali.

On ističe da će na proleće 2016. godine već tri objekata biti iznad kote nula, tj. iznad zemlje.

- Završavamo projekat kako bismo u naredna tri meseca krenuli sa pripremnim radovima za veliku kulu Beograd i „W hotel" tako da ćemo na proleće naredne godine imati tri objekta koja se vide iznad zemlje - zaključio je gradonačelnik Beograda.

Dve rezidencijalne kuće biće površine 68.000 metara kvadratnih, a imaće 20 spratova.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) MALI NA GRADILIŠTU BEOGRADA NA VODI: Radovi napreduju brže od planiranog

Izvor: Kurir, 21.Okt.2015

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas, prilikom obilaska radova na izgradnji projekta Beograd na vodi, da radovi teku mnogo brže nego što je planirano i najavio da bi već u januaru mogli da počnu građevinski radovi iznad zemlje..."Obećao sam da ću redovno kontrolisati...

Nastavak na Kurir...

"BG na vodi gradimo brže od plana" FOTO

Izvor: B92, 21.Okt.2015

Radovi na izgradnji "Beograda na vodi" teku mnogo brže od plana, a već u januaru mogli bi da počnu građevinski radovi iznad zemlje, kaže Siniša Mali..."Obećao sam da ću redovno kontrolisati radove na projektu izgradnje Beograda na vodi i sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da oni teku ispred...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.