Mali: Finci na tenderu za zamenu 7.200 liftova u Beogradu

Izvor: Blic, 16.Jun.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Finci na tenderu za zamenu 7.200 liftova u Beogradu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas u Helsinkiju da će sa predstavnicima finske kompanije Kone razgovarati o mogućem javno-privatnom partnerstvu na zameni 7.200 starih liftova, koje je "Gradsko stameno" preduzeće u Beogradu utvrdilo da treba promeniti, saopštila je gradska uprava Beograda.

- Finska kompanija Kone, koja ima godišnji prihod od 7,3 milijarde evra, kupila je srpsku firmu "Eurolift" i prihvatila da sagleda mogućnost da učestvuje u javno-privatnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << partnerstvu sa Gradom Beogradom u oblasti zamene pomenutog broja liftova, za koje je "Gradsko stambeno" utvrdilo da treba da se menjaju - rekao je Mali.

Gradonačelnik je naveo da bi tender za partnera u zameni liftova trebalo da bude sproveden do kraja godine, a da je dobro da već postoji siguran učesnik na tenderu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stiže novih 7.200 liftova u BG

Izvor: B92, 17.Jun.2015, 10:30

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da će sa predstavnicima finske kompanije Kone razgovarati o javno-privatnom partnerstvu na zameni 7.200 starih liftova..."Gradsko stameno" preduzeće u Beogradu utvrdilo je da treba promeniti te liftove, saopštila je gradska uprava Beograda..."Finska kompanija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.