Mali: Aktivnosti gradskih čelnika nemaju veze sa izborima

Izvor: Blic, 09.Apr.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Aktivnosti gradskih čelnika nemaju veze sa izborima

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da njegove i aktivnosti njegovih saradnika iz gradske uprave nemaju nikakve veze sa izbornom kampanjom, već su isključivo u interesu građana Beograda.

"Mi smo se prošle godine bavili konsolidacijom javnih finansija, tada smo najavili da će ova godina biti godina investicija, novih projekata, i radili smo veoma teško da krenu investicije koje su građani čekali decenijama", rekao je Mali nakon otvaranja platoa kod "Crvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << petla", odgovarajući na pitanje novinara.

On je dodao i da sledi polaganje kamena temeljca za izgradnju Ikee, hotela Hilton, kao i još jedne visoke kule u okviru Beograda na vodi.

"Beograd na vodi je krenuo u septembru, tada nismo imali pojma da li će biti izbora i kada. To su aktivnosti za koje smo plaćeni, plaćeni smo da svaki dan radimo sa investitorima", rekao je Mali.

On je dodao da će investicija biti i u maju, junu, julu, septembru... jer je politika grada, od koje se neće odustati, da se bori za investicije.

"Nema izbora u Beogradu, ne bavimo se izborima, već Beogradom i Beograđanima, kvalitetom života, kvalitetom komunalnih usluga, kupovinom autobusa, sređivanjem zelenila...", rekao je Mali.

Na pitanje da li te aktivnosti pomažu SNS pred opštinske izbore, Mali je odgovorio da te aktivnosti pomažu građanima Beograda.

"Da li mene vidite da se bavim politikom u ovom trenutku? Otvaranje ovog platoa je stvar koja je važna za ovaj deo grada, da ga učinimo lepšim i boljim", rekao je Mali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mali: Aktivnosti grada nemaju veze sa izborima

Izvor: Beta Video, 09.Apr.2016

BEOGRAD - Gradonačelnik Siniša Mali rekao je da sve aktivnosti grada nemaju veze sa izborima. (CH 4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.